twitter twitter

Ignace Vandewalle trekt LDD-lijst in Oostende (HBVL - 1/07/2012)

Ignace Vandewalle trekt de lijst van LDD in Oostende bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Dat bevestigt partijvoorzitter Jean-Marie Dedecker. "We willen met Ignace de burgemeester leveren in Oostende", klinkt het ambitieus.

Met Ignace Vandewalle gooit Jean-Marie Dedecker zijn rechterhand in Oostende in de strijd. "Ignace is al vijf jaar parlementair medewerker en heeft alle dossiers in Oostende van nabij opgevolgd en opgemaakt", stelt Dedecker zijn Oostendse spits voor. "Het is op mijn verzoek dat hij zich voor de eerste keer op de gemeenteraadslijst verkiesbaar stelt. Ik wou daar een bekwaam iemand en dat is met hem zeker het geval."

Burgemeester
Ignace Vandewalle stond vermeld in het dankwoord van het boek "De Keizer van Oostende" van Luc Pauwels en Wim Van Den Eynde. "Zij mochten de dossiers, opgemaakt door Ignace, vrij inkijken", vertelt Dedecker. De ambitie van LDD in Oostende is duidelijk. "We willen de burgemeester leveren. We willen geen socialistische burgemeester meer en stemmen op Open Vld is ook geen oplossing, want sp.a en Open Vld hebben een coalitie-akkoord. Wíj zijn de oppositie", besluit de partijvoorzitter.

<< Terug naar alle perberichten

Bookmark and Share

© 2024 Ignace Vandewalle  |  webdesign by Creatief.be
v